Justlease

Over JustLease

Je kan bij Just Lease als particulier aankloppen voor een diversiteit aan auto’s. Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar, waardoor je goed een auto voor privé lease kan kiezen die echt bij je past, of je nu een compacte auto wilt of een groter voertuig wilt gaan besturen. Bij deze leasemaatschappij lijkt echt alles te kunnen, want het is zelfs mogelijk om een elektrische fiets te leasen. Met privé auto lease behoort deze onderneming tot de meest voordelige opties, waardoor je ook financieel een goede keuze kan maken bij de leasemaatschappij. JustLease werd opgericht in het jaar 2011 en is daarmee nog een relatief jong bedrijf. Dit betekent echter niet dat het ontbreekt aan ervaring, want de geschiedenis van JustLease.nl gaat verder terug. Uiteindelijk begon het allemaal al in 1869, alleen kon toen natuurlijk niemand vermoeden dat hier ooit een leasemaatschappij uit zou groeien.

 

De modellen van Just Lease private lease

Met Just Lease private lease heb je veel mogelijkheden. In het brede assortiment leaseauto’s van deze maatschappij kan je werkelijk de meest verschillende merken en modellen vinden, van compacte stadsauto’s tot MPV’s en SUV’s. Er zijn maar liefst 14 merken vertegenwoordigd in het aanbod leaseauto’s voor private lease, en van de meeste merken zijn er ook nog meerdere modellen beschikbaar. Meer dan voldoende keuze bij deze professional in privé lease. Je kan een keuze maken uit de volgende merken: Volkswagen, Toyota, Skoda, Renault, Nissan, Opel, Peugeot, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Fiat, BMW, Ford en Hyundai.

 

De leaseprijzen van Just Lease op particulier niveau

De leaseprijzen zijn zeker aantrekkelijk te noemen. Wanneer we de leaseprijzen van Just Lease voor particulier gebruik vergelijken met de privé lease mogelijkheden van andere maatschappijen, dan liggen de prijzen zeker onder die van de meesten. Gemiddeld is een auto met privé lease bij deze leasemaatschappij ongeveer een tientje per maand duurder dan de allergoedkoopste optie, dus er mag zeker wel gesproken worden van een zeer scherpe prijs. Het is vanzelfsprekend dat de premium modellen maandelijks wat duurder zijn dan de modellen die je kan leasen met reguliere lease. Toch liggen de prijzen allemaal heel aangenaam en betaal je zeker niet teveel voor de verschillende modellen in het assortiment van JustLease voor particulier gebruik.

 

Waarom JustLease voor particulier gebruik?

Een auto met privé lease gaan rijden is voor velen een juiste keuze. Hiermee kan je natuurlijk voorkomen dat je onverwachts voor hoge autokosten komt te staan. Je weet maandelijks precies wat de auto kost en je hebt niets te maken met kosten voor onderhoud of bijvoorbeeld een Apk-keuring. Je weet wat je maandelijks betaalt voor de auto met privé lease, en hier hoef je enkel nog de kosten voor brandstof bij op te tellen. Je kan dan ook goed grip houden op de financiën als het gaat om de auto. Je kan met een auto met privé lease gewoon rijden zoals je met een eigen auto zou doen, maar je hebt geen risico op hoge reparatiekosten. Wel heb je te maken met een eigen risico wanneer je schade rijdt die niet kan worden verhaald op een andere partij.

 

JustLease private lease ervaringen

De JustLease ervaringen zijn zeker positief te noemen. Mensen die al particulier een auto leasen bij deze maatschappij zijn bijzonder tevreden over de auto zelf en over de service van de leaseonderneming. Mensen met een private lease auto uit het premium segment vinden het prettig om voor kortere tijd te kunnen leasen, terwijl mensen met een private lease auto uit het gewone assortiment vooral heel tevreden zijn over de vriendelijke maandprijzen. Er is slechts één minpuntje dat wel vaker genoemd wordt onder de mensen die hier particulier een auto leasen, en dat is de borg. Bij deze leasemaatschappij hoef je geen aanbetaling te doen, maar je moet wel een borg betalen. Omdat deze borg per persoon wordt berekend, waarbij er wordt gekeken naar je betaalverleden, kan de borg voor bepaalde mensen erg hoog oplopen. Dit heeft er voor sommigen ook voor gezorgd om van het leasecontract af te zien, omdat de eerste maandbetaling te veel werd om op te kunnen brengen.

 

JustLease private lease aanbiedingen

Er zijn regelmatig interessante aanbiedingen op de lease auto’s. Zo kan je bijvoorbeeld wel 20 euro per maand besparen op de Kia Picanto lease met een leasecontract voor 60 maanden. Dit loopt over de hele contractduur dus op tot een besparing van 1200 euro. Zo zijn er nog veel meer leuke en scherpe aanbiedingen op lease auto’s.

 1. Frans Berkelaars
  Ik heb alles goed uitgezocht en ben tot de conclusie gekomen dat, in geval van mijn Fiat Punto, deze aanbieder het voordeligste was. Tevens gaf het feit dat Justlease onderdeel is van Terberg leasing mij het vertrouwen dat dit een serieuze, schappelijke partij was. Ik moet zeggen dat het aangenaam kennismaken was met Justlease. Ik heb eerst op mijn gemak op zaterdag een proefrit gemaakt en vervolgens online de auto besteld. Ze hadden deze op voorraad dus ik had mijn Punto binnen twee weken binnen. Ik moet wel zeggen dat ik ook andere auto heb overwogen maar dat mij de levertijd voor die auto te lang was. Ik rijdt nu zo'n 3 maanden rond in de auto. Het is leuk om een nieuwe auto te rijden. Precies weten wat mijn vaste lasten zijn is prettig. Zo ook heb ik geen omkijken naar onderhoud, recentelijk moest de auto zijn eerste beurtje hebben en dat is toch een fijn gevoel dat ik daar dan geen rekening van krijg. Ik vind het ook prettig dat Justlease goed bereikbaar is en ik ook een verzekering heb voor pech onderweg. Kortom, ik ben tevreden.
  26 October, 2016 13:34:30
  1. Herman Arends
   Tevreden over Justlease. Geen auto geleased maar wel prettige ervaring met deze partij. Ben wezen proefrijden en vond het prettig dat zij eerlijk advies gaven, niet opdringerig zijn en mij ook over de nadelen durfden te informeren. Geen private lease auto genomen, maar goed geholpen. Wellicht dat ik mijn volgende auto wel lease bij Justlease.
   26 October, 2016 13:38:40

   Comment

   Justlease  Private Lease