Mijndomeinauto

Over MijnDomeinAuto private lease

MijnDomeinAuto maakte einde 2010 een start met private lease en in de eerste maand van 2011 werden er al heel wat auto’s afgeleverd. Er werden twee heel voordelige modellen aangeboden, namelijk de Toyota Aygo en de Peugeot 107. De maatschappij ging hier even de mist in, want achteraf bleek de onderneming helemaal geen goede deal te kunnen krijgen met Toyota, waardoor er slechts 25 van werden afgeleverd en alle andere mensen die een Toyota Aygo hadden aangevraagd moesten noodgedwongen overstappen op de Peugeot tegen dezelfde prijs. Een groot voordeel dat ervoor zorgde dat de prijzen van MijnDomein lager lagen was dat de leaseauto’s waren voorzien van reclame. De eerste leaseauto’s werden voorzien van reclame van MijnDomein websites, maar later kwam hier ook andere reclame bij, bijvoorbeeld van TomTom. De auto’s konden tegen een meerprijs van 50 euro per maand, op dat moment, worden geleased zonder reclame. De reclame van de auto’s bevindt zich aan de zijden van de auto en over de gehele achterruit.

 

De modellen van Mijn Domein Auto privé lease

Als je een auto wilt leasen op privé niveau bij deze maatschappij, dan heb je de keuze uit diverse privé lease auto modellen. Je kan een kleine privé auto leasen, zoals bijvoorbeeld de Citroën C1 of de Peugeot 108. Daarnaast kan je natuurlijk ook gaan voor particulier auto lease van een groter model, zoals bijvoorbeeld de Renault Megane Estate of de Opel Mokka. In het totaalaanbod auto’s voor Mijn Domein Auto privé lease vinden we de merken Citroën, Tesla, Peugeot, Renault, Ford en Opel.

 

De leaseprijzen van MijnDomeinAuto private lease

Zoals eerder aangegeven was particulier leasen bij deze maatschappij enkele jaren geleden nog de voordeligste optie. Dit is nu veranderd. De prijzen van de leaseauto’s uit het aanbod zijn in korte tijd met minimaal 30 euro per maand gestegen. Deze prijzen gelden voor de auto’s mét reclame. Privé een auto leasen is dan ook niet meer zo voordelig als het geweest is bij deze onderneming, maar dit betekent natuurlijk niet dat je nu de hoofdprijs betaalt. De prijzen liggen nu gemiddeld op de markt. Dit wil zeggen dat particulier auto lease bij deze maatschappij duurder is dan de 5 voordeligste aanbieders op de markt, maar toch nog goedkoper is dan de 5 duurste maatschappijen waarbij je terecht kan voor een private lease auto.

 

Waarom hier privé een auto leasen?

Je hebt bij deze leasemaatschappij een relatief ruime keuze aan leaseauto’s wanneer je wilt gaan voor een particulier auto lease contract. Als je hier een auto privé wilt leasen, dan krijg je een auto met een zogenaamde black box. Dit betekent dat je altijd kunt zien waar je gereden hebt en hoe je gereden hebt. Dit brengt ook een nadeel met zich mee. Deze rijgegevens worden namelijk ook gecontroleerd door de maatschappij, en bij ‘verkeerd rijgedrag’ volgens de voorwaarden wordt de lease auto van de particulier afgenomen, maar lopen de maandelijkse kosten wel door tot het einde van het contract. Dit is dan ook wel iets om goed rekening mee te houden.

 

Mijn Domein Auto ervaringen

De ervaringen met deze leasemaatschappij zijn gemiddeld. Dit wil zeggen dat men over het algemeen heel tevreden is over bepaalde zaken, maar helaas toch ook wat ontevredenheid uit over andere zaken. De auto’s zelf worden als betrouwbaar en gewoon goed bestempeld. Men stoort zich ook niet aan de reclame op de auto, welke professioneel is aangebracht. De ervaringen met de leaseauto’s zelf zijn dan ook uitstekend. Wel blijft er volgens leaserijders van deze maatschappij te wensen over als het gaat om service en dienstverlening. Er moet vaak lang op antwoord worden gewacht via de klantenservice, en het gebeurt vaker dat men zich op 5 manieren moet legitimeren voordat wordt ‘geloofd’ door de klantenservice dat je bent wie je zegt dat je bent. Dit is natuurlijk erg hinderlijk voor de klanten en het geeft volgens deze klanten een onaangenaam gevoel. Mensen die gedurende de looptijd eens een incasso hebben gehad op de auto krijgen niet de mogelijkheid om weer een nieuw contract af te sluiten. Volgens klanten is de leasemaatschappij dan ook niet zo ‘soepel’ als deze beweert te zijn. Tot slot vinden klanten het wel wat vervelend dat de auto soms helemaal aan de andere kant van het land moet worden opgehaald en ingeleverd.

 

Mijn Domein Auto aanbiedingen

Echte aanbiedingen heeft Mijn Domein Auto voor privé lease niet, maar er wordt wel regelmatig korting gegeven op auto’s wanneer je deze zonder bestickering wilt. Zo kan je in verhouding dus voordeliger rijden in een auto zonder belettering.

Comment