Over ons

Private leasen van een auto neemt rap in populariteit toe. Steeds meer autobezitters kiezen ervoor om over te stappen van autobezit naar autogebruik. Gebruik maken van private lease is kiezen voor zekerheid en grip op de vaste lasten. Dat vinden steeds meer mensen prettig. Of privé lease daadwerkelijk goedkoper is dan het kopen van een auto laten wij op dit moment in het midden. Wat wel belangrijk is om te realiseren is dat er flinke prijsverschillen zitten tussen de diverse leaseaanbieders. Het kan zo zijn dat dezelfde auto, onder vergelijkbare voorwaarden, bij de ene aanbieder vele malen duurder is dan bij de andere aanbieder.      

Dat is de reden! Private lease vergelijken

Deze grote prijsverschillen en uiteenlopende, vaak onduidelijke, voorwaarden zijn de reden van ons bestaan. Consumenten denken via private lease voor zekerheid te gaan, toch is de kat in de zak snel gekocht. Sluit je een onvoordelig leasecontract af, dan zit je daar al snel een paar jaar aan vast. Om deze reden zetten wij ons in voor de consument.      

Onze missie

Wij zetten ons in voor een transparante private lease markt waarbij het voor consumenten eenvoudig is om prijzen en voorwaarden voor specifieke voertuigen bij diverse leasemaatschappijen te vergelijken.  

 

Visie

Middels onze private lease vergelijking kun je per merk / model bekijken welke auto’s er worden aangeboden bij de diverse leasemaatschappijen tegen welke prijs. Via onze vergelijking trachten wij transparantie te brengen in de privé leasemarkt. Dit zal de consument helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing met betrekking tot het afsluiten van het beste leasecontract.        

 

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin‚ lorem quis bibendum auctor‚ nisi elit consequat ipsum‚ nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.