BMW Private Lease

BMW Private Lease

BMW private lease is leasen in stijl. De Duitse autofabrikant staat natuurlijk vooral bekend om de luxe, moderne en stijlvolle uitstraling. Dit is hét merk van mensen die in stijl over de weg willen gaan, en juist daarom is een BMW rijden ook zo aantrekkelijk. Er zijn veel verschillende modellen die je kan leasen met BMW private lease. In het aanbod lease auto’s van dit merk komen we onder meer de 3 serie Grand Turismo, de 4 serie Coupé, de 5 serie Sedan, de 6 serie Carbio en de 7 serie tegen. Daarnaast zijn er ook al heel wat elektrische modellen te beschikbaar in het leaseassortiment.

BMW Private Lease

BMW

De meest populaire private lease BMW modellen

Er zijn veel verschillende private lease modellen waar je een keuze uit kan maken. Natuurlijk zijn er voordelige opties, maar er zijn ook prijzige opties. Deze prijzige opties geven je er natuurlijk ook wel iets moois voor terug. De elektrische modellen van het Duitse merk zijn bijvoorbeeld wat duurder dan gemiddeld, maar je kan natuurlijk wel brandstofkosten besparen. Daarnaast gaat het natuurlijk om heel aantrekkelijke modellen van het merk. Toch, de voordeligere opties zijn zeker niet minder aantrekkelijk, en zeker de moeite van het bekijken waard als je een BMW wilt leasen op privé basis. De meest populaire private lease modellen van dit merk zijn de 1 series, de  2 series en de 4 series.

 

Private lease van de BMW 1 series

In het rijtje meest populaire opties zien we private lease van de 1 series met stip op de eerste plek staan. Er zijn veel fans van het Duitse merk, maar lang niet iedereen heeft ook het vermogen om één van de grootste en meest luxe modellen te kopen of te leasen. Met private lease van de 1 serie kies je voor een relatief compact model, in de echte BMW uitstraling met alle pluspunten van dit merk, tegen een aantrekkelijk maandbedrag. Je kunt een 1 serie privé lease contract afsluiten voor diverse looptijden. Zo kan je de modellen leasen voor de duur van twee jaar, maar je kunt ook gaan voor een BMW 1 serie privé lease overeenkomst aangaan voor bijvoorbeeld de duur van drie of vier jaar. Dit is afhankelijk van de leasemaatschappij en je eigen voorkeuren. Je hebt al een 1 serie privé lease contract voor gemiddeld 465 euro per maand.

 

Private lease van de BMW 2 serie Active Tourer

Onder de populaire modellen van BMW particulier leasen zien we ook de 2 serie Active Tourer. Deze is maandelijks iets duurder dan de 1 series. Je kunt deze geliefde variant particulier leasen voor een gemiddeld tarief van 510 euro per maand. Uiteraard geldt ook voor dit model dat er verschillende looptijden en kilometerafspraken beschikbaar zijn. In de meeste gevallen is het zo dat de prijs daalt naar mate je de auto langer leaset. Een BMW particulier leasen is dan ook het voordeligst als je voor de langst mogelijke periode kiest.

 

Private lease van de BMW 4 serie Cabrio

Wil je een luxe uitvoering voor privé gebruik en kijk jij ernaar uit om in de zomer lekker met een open dak te rijden? Dan kan je natuurlijk ook een geweldige BMW leasen op privé basis, namelijk de 4 serie Carbio. Dit model behoort tot de meest voordelige cabrioletten van het Duitse merk, en het model is dan ook bijzonder populair. Je kan de 4 series Cabrio leasen op privé basis voor gemiddeld 405 euro per maand. Je rijdt dan een sportieve, ruime en luxe cabrio. Met deze variant weet je dat je altijd in stijl arriveert. Het voordeel van een abonnement is dat je na de looptijd van je leasecontract weer een nieuwe mag uitzoeken. Je rijdt altijd een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand zonder verassingen.

 

Overige modellen voor BMW lease voor de particulier

BMW lease op particulier niveau biedt je eindeloos veel mogelijkheden. Naast de populaire modellen voor particulier gebruik zijn er natuurlijk ook nog diverse andere interessante modellen voor privé lease van het Duitse merk. Denk bijvoorbeeld aan de X1, X4 of X6, maar ook aan de Z4 Roadster bijvoorbeeld. Dit zijn nog slechts enkele beschikbare modellen voor van BMW, want uiteraard zijn ook de traditionele modellen zoals de 3 serie, 5 serie en de 7 serie beschikbaar voor lease voor particulieren.

 

Heb je voorkeur voor privé lease van dit merk dan kan je natuurlijk het actuele aanbod bekijken bij meerdere leasemaatschappijen. De BMW voor lease op privé niveau is bij veel verschillende leasebedrijven beschikbaar. Voor BMW lease is het goed om voor jezelf ook te bepalen hoe lang je de auto wilt leasen middels private lease en hoeveel kilometer je per jaar verwacht te gaan rijden. Hier zijn namelijk verschillen in te vinden, en deze verschillen hebben ook invloed op de prijs van auto lease voor privé gebruik. Bedenk je bij de modelkeuze ook of de auto die je nu kiest aan het einde van je leasecontract nog voldoet aan je eisen. Bijvoorbeeld; kies je nu voor een Z4 (tweezitter) en ga je een contract aan voor vier jaar, dan weet je dat je de komende vier jaar geen ruimte hebt voor gezinsuitbreiding in de Z4.

 

Waarom een BMW leasen als particulier?

Er zijn veel redenen te bedenken om een auto van dit merk te leasen als particulier. Zo kan je kiezen voor BMW private lease om zeker te zijn dat je niet meer te maken hebt met onverwachte reparatiekosten. Je hoeft geen onderhoudskosten voor de auto te maken en je hoeft ook geen belasting en verzekering te betalen. Hierdoor heb je natuurlijk optimaal inzicht in de kosten die je maakt. Je kan ook een model leasen als je het leuk vindt om steeds opnieuw in een splinternieuwe auto te kunnen stappen zonder deze te hoeven kopen. Je hoeft geen groot bedrag uit te geven, maar profiteert van een vaste prijs per maand. Daarnaast kan je zelf nog diverse keuzes maken, zoals  bijvoorbeeld de looptijd, het model en natuurlijk de kleur. Het voordeel hiervan is, dat je een dure auto kan rijden en je geld op je bank kunt houden of in je huis kunt steken. Vooral als starter is het belangrijk om eigen vermogen te hebben voor het verkrijgen van een hypotheek. Een leasecontract is geen lening dus je hebt geen BKR registratie. Je houdt je geld op je rekening en kan met een leaseovereenkomst zowel een nieuwe auto rijden als een investering doen in een nieuw huis of gewoon rente trekken over je eigen vermogen op je bankrekening.

 

Ervaringen met BMW private lease

Als jij interesse hebt in private lease, en je voorkeur gaat hierbij uit naar een model van BMW, dan is het natuurlijk prettig om te weten hoe anderen private lease ervaren. Private lease wordt door velen als de ideale optie ervaren wanneer er geen vermogen is om een nieuwe auto te kopen, of wanneer er gewoon liever geen groot bedrag wordt uitgegeven aan een nieuwe auto. De BMW modellen zijn optimaal betrouwbaar en kunnen met private lease worden bestuurd tegen een aantrekkelijk bedrag per maand.

 

BMW private lease deals

Er zijn zeker leuke BMW private lease aanbiedingen te vinden. Veel leasemaatschappijen bieden BMW modellen aan voor privé lease. Met regelmaat komen hier ook leuke aanbiedingen en acties voorbij waarmee je nog een mooi bedrag kunt besparen op het leasen van je nieuwe BMW.

 

Comment