Opel Private Lease

Opel Private Lease

Er zijn veel modellen van Opel welke beschikbaar zijn voor private lease. Onder deze modellen zijn zeker ook veel favorieten te vinden. Er zijn zeven modellen die er echt uitspringen als het gaat om het particulier leasen van een Opel. Deze modellen zijn bij meerdere leasemaatschappijen beschikbaar. De volgende modellen kunnen privé geleased: de Adam, de Corsa, de Astra, de Ampera, de Mokka, de Meriva en de Karl.

Opel Private Lease

Opel

Opel Adam private lease

Het model Adam is erg populair in de private lease en vliegen de deur uit bij leasemaatschappijen. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat deze auto behoort tot de meest voordelige opties van het merk. De compacte en sportieve auto is vooral erg in trek onder de mensen in de stad, maar eigenlijk kan iedereen er met een gerust hart voor kiezen om dit model particulier te leasen. De auto is bijzonder zuinig in brandstofgebruik en wordt veelal ingezet als tweede auto of startersauto. Je kan namelijk al een Adam privé leasen tegen een leaseprijs van gemiddeld € 275,-. Wil je een relatief compact model als deze rijden, maar tegen een voordeligere prijs? Dan kan je gaan voor een ander model, namelijk de Opel Karl.

 

Opel Karl private lease

Opel Karl private lease is de meest voordelige optie als het gaat om het leasen van een auto bij dit Duitse merk. Als je gaat voor deze auto, dan rij je in een compacte en basic uitgerust voertuig waar je alle kanten mee op kunt. Het is al mogelijk om deze auto te leasen voor een gemiddeld bedrag van € 209,- per maand. Het is dan ook vooral de lage prijs die ervoor zorgt dat dit specifiek model bijzonder populair is onder de private lease mogelijkheden.

 

Opel Corsa private lease

Opel Corsa private lease is vooral onder de jongere generatie erg populair, vooral om de combinatie tussen het sportieve model en de goede prijs van de Corsa. Met privé lease kun je al een Corsa rijden voor € 269,- euro voor de duur van twee jaar. Ook zijn er diverse leasemaatschappijen waarbij je voor een langere periode een private leasecontract kunt afsluiten, zoals bijvoorbeeld drie of vier jaar. De gemiddelde tarieven van dit specifieke model liggen, met € 285,- per maand, zeker aantrekkelijk.

 

Opel Astra private lease

Wil je een ruimere auto van de Duitse autofabrikant uit het private lease assortiment? Dan is Opel Astra private lease een goede optie. Met de Astra heb je meerdere mogelijkheden, omdat er meerdere uitvoeringen van dit model beschikbaar zijn om particulier te leasen. Je kunt een regulier Astra contract afsluiten voor een gemiddeld bedrag van € 319,- per maand. Daarnaast zijn er binnen deze modelrange nog andere uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft men bij de leasemaatschappij Justlease een Astra Sports Tourer (station) in het assortiment. Deze kan al geleased worden voor een € 339,- all-in per maand. Tot slot kan je een aanzienlijk duurdere optie kiezen binnen de Astra opties. Dit is de Astra GTC, welke je kan leasen tegen een gemiddelde leaseprijs van 800 euro per maand. Deze uitvoering is een absoluut monster qua snelheid en heeft een gigantische fun-factor.

 

Opel Ampera lease

Opel heeft ook een mooi privé lease model met een range extender, speciaal voor iedereen die duurzaam wil rijden. Dit is de Ampera. Met de Ampera kun je elektrisch gaan rijden, waardoor je een absoluut bewuste keuze maakt voor het milieu. Dit specifieke model heeft wel een hogere maandelijkse leaseprijs dan andere modellen. Als jij kiest voor een Ampera, dan betaal je gemiddeld 760 euro per maand. Een voordeel van dit model is dat de brandstofkosten laag liggen doordat je een deel van je kilometers elektrisch kunt afleggen.

 

Opel Mokka private lease

Met Opel Mokka private lease kies je voor een ruime auto met een modern en stijlvol design. Deze auto is dan ook vooral in trek om de mooie uitstraling, al is de prijs van de Mokka ook zeker niet verkeerd. Je kunt al kiezen voor een Mokka met private lease voor een gemiddeld bedrag van 390 euro per maand. Een vergelijkbaar model, als het gaat om de prijs gaat, is het modeltype Meriva.

 

Opel Meriva private lease

De gemiddelde prijs van Opel Meriva private lease ligt slechts vijf euro boven de leaseprijs van de Mokka. Dit betekent dat je al een lease contract af kunt sluiten voor een gemiddelde maandprijs van 395 euro. De Meriva is sportief, modern en pittig om te zien. Als jij houdt van een sterke en snelle auto tegen een mooi maandtarief voor privé lease, dan is de Meriva zeker een goede optie.

 

Ervaringen met leasing als particulier

Private lease is in zijn algemeen erg in trek, waardoor er natuurlijk ook steeds meer ervaringen bijkomen van mensen die eerder al hebben gekozen om als particulier een auto te leasen. Zo zijn er ook ervaringen met de Duitse autofabrikant als het om privé lease gaat. Consumenten zijn erg positief over het particulier leasen van de verschillende modellen. Van de aanvraag tot aan de aflevering van de auto: alles verloopt eenvoudig en snel. De auto’s rijden nauwkeurig, sportief en comfortabel, ongeacht het model dat je gaat besturen met private lease.

 

Opel private lease deals

Wil je als particulier een auto leasen van Opel? Zoek je naar de goedkoopste opties? Vergelijk dan eens het Opel private lease aanbod op Privateleaseaanbieders.nl. Hier kun je vergelijken op basis van merk, model en leasemaatschappij. Diverse leaseondernemingen hebben met regelmaat leuke kortingen op leaseauto’s, waardoor je een mooi bedrag kan besparen met je private lease contract. Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod van Justlease, de ANWB of Leaseplan.

 

Comment