Peugeot Private Lease

Peugeot Private Lease

Peugeot private lease is voordelig, veelzijdig en betrouwbaar. Wanneer je tegen een voordelige prijs een auto wilt leasen in een model dat goed bij je behoeften aansluit, dan is private lease zeker een goede optie. De tarieven voor privé lease liggen relatief laag en je hebt een enorme keuze aan leasemodellen. Er zijn voor privé lease van een Peugeot diverse mogelijkheden als je een compacte (stads)auto wilt, maar je kiest even makkelijk met privé lease voor een model van dit Franse merk wat ruimer is. Ideaal voor het hele gezin. Ga voor een modern model, een sportief of juist een stijlvol design. Met dit automerk kan je werkelijk alle kanten op.

Peugeot Private Lease

Peugeot

De meest populaire private lease Peugeot modellen

Er zijn erg veel private lease Peugeot modellen te vinden bij verschillende leaseondernemingen, waardoor je een bijzonder ruime keuze hebt als je wilt gaan voor een auto van dit merk. Met private leasing kan je diverse compacte en zeer voordelige modellen leasen, en deze modellen zijn dan ook erg populair. Daarnaast biedt dit automerk ook grotere gezinsauto’s tegen een aantrekkelijke maar iets hogere prijs. Onder de meest populaire modellen van Peugeot private leasing vinden we de 107, 108, 208, en de Peugeot 2008, de 308 en de 508.

 

Peugeot 107 private lease is Peugeot 108 private lease geworden

De populariteit van Peugeot 107 private lease neemt af, maar dit heeft niets met het model te maken. Dit heeft wel te maken met het feit dat de mogelijkheden voor dit model in de lease afnemen. Private lease van dit model is de goedkoopste optie voor leasen binnen dit merk. De 107 is al beschikbaar vanaf een bedrag van gemiddeld 200 euro per maand. Je zou je wellicht afvragen waarom het leaseaanbod voor dit model afneemt. De reden dat het aanbod voor private lease van de dit model afneemt is dat de Peugeot 108 private lease dit model heeft vervangen in het leaseaanbod. De prijs van de nieuwe kleinste auto van Franse bodem is ongeveer hetzelfde, waardoor je nog altijd voor de goedkoopste optie gaat als je kiest voor de nieuwe kleine auto van dit Franse automerk. Naast het reguliere model kan je ook de 108 TOP leasen, tegen gemiddeld 215 euro per maand. De Peugeot 108 TOP private lease is het abonnement op de cabrio variant van het model, waarbij de auto is voorzien van een geheel te openen schuifdak. Deze TOP cabrio is ideaal voor in de zomermaanden en is slechts een fractie duurder in de lease.

 

De Peugeot 208 private lease

De Peugeot 208 private lease behoort tot een van de absolute topmogelijkheden op het gebied van privé lease van dit merk. Wie kiest voor private lease kan profiteren van een moderne en elegante auto. De Peugeot 208 is vooral populair om het model van de auto. Het is een auto die bijzonder speels is vormgegeven. De auto is relatief compact, maar van binnen toch lekker ruim. Er is voldoende plaats voor inzittenden en bagage. Dit zijn voordelen die ook meespelen mee bij de keuze voor private lease van dit model. Als je interesse hebt om de dit model te leasen, dan heb je de keuze uit verschillende looptijden en daarmee ook verschillende leasevoorwaarden. Het is goed om hierop te letten. Aandachtspunten voor het afsluiten van een leasecontract zijn onder andere de voorwaarden, de leasetermijn en het aantal inbegrepen kilometers per jaar. De 208 valt qua prijs ongeveer in het midden van het prijssegment van de beschikbare lease modellen van het merk. Je betaalt voor 208 private lease gemiddeld 270 euro per maand.

 

Peugeot 2008 private lease

Als je iets meer luxe wilt als je voorkeur uitgaat naar een van de modellen van Peugeot, dan is Peugeot 2008 private lease een goede optie. Met dit model kies je voor lease op privé niveau tegen een prijs die past bij de auto, je profiteert met dit model natuurlijk ook van meer ruimte en wat meer luxe in de auto. Je kan dit model al leasen met voor een gemiddeld bedrag van 310 euro per maand.

 

Peugeot 308 private lease

Peugeot 308 private lease is ook erg in trek onder de mensen die relatief voordelig een ruime en comfortabele auto willen leasen. Je kan dit model tegen een concurrerend tarief leasen. Wil je deze auto leasen als particulier, dan moet je rekening houden met een bedrag van gemiddeld 340 euro per maand. De prijs ligt dan ook iets hoger dan wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een 108 of 208. Toch, juist om de winst aan ruimte kiezen veel mensen voor de Peugeot 308.

 

Peugeot 508 private lease

De Peugeot 508 private lease contracten worden vooral uitgegeven aan gezinnen die veel ruimte nodig hebben en houden van een luxe ingerichte auto. De maandlasten voor private lease voor deze auto zijn daardoor wel weer een stap hoger. Je betaalt gemiddeld 560 euro per maand voor de reguliere uitvoering. Naast het reguliere model kan je ook kiezen voor het leasen van een Peugeot 508 SW. Deze is gemiddeld ongeveer 20 euro in de maand duurder dan de reguliere Peugeot 508.

 

Private lease voorwaarden

Als je een auto wilt gaan leasen, dan is het heel verstandig om niet alleen te kijken naar de leasetarieven, maar om ook aandacht te besteden aan de voorwaarden. Deze kunnen namelijk per aanbieder verschillen en het is toch wel belangrijk dat ook de leasevoorwaarden goed bij je passen. Denk bijvoorbeeld aan de looptijd, aan de werkwijze in het geval van schade en aan de hoogte van het eigen risico.

 

Ervaringen met Peugeot lease als particulier

Wil je een contract voor Peugeot lease op particulier niveau? Dat is zeker een goede keuze. De mensen die eerder al kozen voor lease van dit merk zijn meer dan tevreden over de auto en over het gemak van het all-in abonnement. De Peugeot private lease voorwaarden liggen gunstig en de betalingen verlopen gemakkelijk. In het geval van schade is het de ervaring dat dit heel eenvoudig kan worden aangemeld en er kan gebruik worden gemaakt van gratis vervangend vervoer wanneer de auto bij het schadeherstelbedrijf staat zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken. De auto is immers allrisk verzekerd door de leasemaatschappij. Let wel op, in de algemene voorwaarden kan zijn opgenomen dat in geval van schade door jouw toedoen er een eigen risico geldt. Het is dus wel belangrijk daar altijd naar te kijken voordat je akkoord gaat. Tevens is in de meeste gevallen opgenomen in het contract dat er een meldingsplicht is. Je hoeft dus niet zelf te betalen voor het schadeherstel, maar er wordt wel verwacht dat jij het meldt zodat de leasemaatschappij het zo snel mogelijk kan oplossen.

 

Private lease deals

 

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk de Peugeot van jouw keuze leasen. Je kan voordelig leasen bij diverse leasebedrijven, maar je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar de beste private lease aanbiedingen. Meerdere leasemaatschappijen en autodealers hebben met regelmaat interessante modellen van dit Franse automerk en eventueel ook interessante alternatieve in de aanbieding. Hierdoor kun je nog een aantrekkelijk bedrag besparen op je leasecontract voor het gewenste model. 

  1. Peter van Oorstel
    Peugeot is HET automerk voor ieder die comfort en betrouwbaarheid waardeert. Peugeot private lease bevalt mij prima. Met vriendelijke groet, Peter
    15 November, 2016 08:45:43

    Comment