Volkswagen Private Lease

Volkswagen Private Lease

Volkswagen private lease is erg in trek, zeker nu de autofabrikant ook met compacte modellen komt voor op de leasemarkt. Als je interesse hebt in een Volkswagen abonnement, dan heb je meerdere modellen om een keuze uit te kunnen maken. Denk aan de Passat, de Sharan, Tiguan en de Touran. VW biedt een breed assortiment aan voor lease, maar een deel hiervan is uitsluitend bedoeld voor zakelijke lease. Toch, als je interesse hebt in Volkswagen private lease, dan heb je meer dan voldoende keuze. Belangrijk om te realiseren is dat er in geval van Volkswagen ook wordt gesproken over het Volkswagen abonnement. Een abonnement is hetzelfde als een private lease contract.

Volkswagen Private Lease

Volkswagen

Volkswagen Private Lease  Private Lease

Volkswagen private lease is erg in trek, zeker nu de autofabrikant ook met compacte modellen komt voor op de leasemarkt. Als je interesse hebt in een abonnement, dan heb je meerdere modellen om een keuze uit te kunnen maken. Denk aan de Passat, de Sharan, Tiguan en de Volkswagen Touran private lease. De Duitse autofabrikant biedt een breed assortiment aan voor lease, maar een deel hiervan is uitsluitend bedoeld voor zakelijke lease. Toch, als je interesse hebt in Volkswagen private lease, dan heb je meer dan voldoende keuze. Belangrijk om te realiseren is dat er in geval van Volkswagen ook wordt gesproken over het VW abonnement. Een abonnement is hetzelfde als een private leasecontract.

 

De meest populaire private lease Volkswagenmodellen

Lease van een Volkswagen is allesbehalve standaard. Je hebt een rijke keuze aan modellen en uitvoeringen wanneer je voorkeur uitgaat naar private lease van dit merk. De meest populaire private lease modellen zijn de UP!, de Polo en de Golf.

 

Private lease van een Volkswagen UP!

Private lease van een UP! is ontzettend in trek. Dit heeft natuurlijk meerdere redenen, maar de meest belangrijke reden is toch wel de prijs. Geen enkele auto van het Duitse merk kan voordeliger geleased worden dan de UP! en daarom kiezen veel mensen voor een abonnement van dit model. Je hebt al een Volkswagen UP! private lease tegen een maandbedrag van gemiddeld 200 euro. Dat is natuurlijk lekker goedkoop! Met een UP! abonnement kan je kiezen voor meerdere looptijden. In verreweg de meeste gevallen gaat het om een looptijd van twee tot drie jaar, maar bij diverse leasemaatschappijen kan je ook een UP! leaseovereenkomst afsluiten voor een langere termijn, zoals vier of vijf jaar. Het grote voordeel van deze auto is het lage brandstofverbruik. De VW UP! rijdt gemakkelijk 1 op 20 en dat merk je, want je hoeft maar weinig te tanken met een VW UP!

 

Volkswagen Polo private lease

Zie jij Volkswagen private lease wel zitten, maar vind je de UP! net even iets te compact? Dan is het Polo abonnement een goede optie. Dit model biedt aanzienlijk meer ruimte en comfort, terwijl het toch nog steeds om een relatief compact model gaat. Mensen die graag een compacte auto willen rijden en daarnaast willen genieten van een sportieve uitstraling, die kiezen vaak voor Volkswagen Polo private lease. Je hebt al een Polo privé abonnement voor gemiddeld 270 euro per maand. In dit bedrag zijn wegenbelasting, allrisk autoverzekering, APK-keuring, onderhoud en afschrijving inbegrepen. De enige kosten die jij hebt, in aanvulling op je VW Polo abonnementskosten, is de brandstof.

 

Volkswagen Golf private lease

Volkswagen Golf private lease behoort natuurlijk ook tot de meest populaire mogelijkheden van het VW-abonnement. De Golf is al jaren bijzonder geliefd, zeker ook onder de jongere generatie. Door te kiezen voor een Golf abonnement kan je deze auto tegen een voordelig tarief besturen. Met een Golf privé lease kan je de auto namelijk al rijden voor een gemiddeld bedrag van 340 euro per maand. Natuurlijk is de Golf privé lease wel duurder dan een abonnement op een VW UP! of een VW Polo, maar het is zeker zo dat de dit model qua prijs-kwaliteit scherp geprijsd is. Natuurlijk zijn er meerdere uitvoeringen van de VW Golf die je als particulier kan leasen. Overigens zijn er regelmatig scherpe aanbiedingen op het VW Golf abonnement.

 

Private lease van Volkswagen Golf uitvoeringen

Als je interesse hebt in private lease van een Volkswagen Golf, dan heb je de keuze uit meerdere uitvoeringen van dit model. De reguliere uitvoering is het voordeligst (rond 340 euro per maand), gevolgd door de Golf Variant, waarvan de gemiddelde maandprijs voor Volkswagen lease 375 euro is. Dan is er ook de Golf Sportsvan, welke je als particulier kunt leasen vanaf gemiddeld 385 euro per maand. Tot slot is er de duurste variant, de Golf Cabrio, met een gemiddelde maandprijs van 450 euro voor Volkswagen lease. Je hebt dus meerdere mogelijkheden als je voorkeur uitgaat naar een abonnement op een Golf.

 

Een Volkswagen abonnement

Een VW leasen op privé basis, ofwel een Volkswagen abonnement, kan je zo duur maken als je zelf wilt. Het abonnement is een all-in abonnement wat verkocht wordt onder de slogan “Jij regelt de brandstof en wij de rest”. Een mooi concept voor particulieren die graag willen weten waar ze aan toe zijn of simpelweg een nieuwe auto willen rijden maar niet de middelen hebben om een nieuwe auto te kopen.

 

Het VW-abonnement is voor de meeste VW-modellen beschikbaar. De UP! is het meest voordelige abonnement en de meest zuinige van de Duitse autofabrikant, maar daarentegen ook erg compact en daarom niet voor iedereen ideaal. Dan kan je toch beter kiezen voor een wat duurder abonnement. Je kan een Volkswagen leasen voor privé gebruik in meerdere prijsklassen. Zo is de Touareg bijvoorbeeld één van de duurdere opties, met een gemiddeld leasebedrag van 910 euro per maand voor Volkswagen leasen voor privé gebruik. Deze auto wordt vaker zakelijk geleased en is dan nog een treetje duurder. Tussenvormen zijn de VW Polo en de VW Golf die beide in abonnementsvorm verkrijgbaar zijn.

 

Voordelen van een Volkswagen leasen voor particulier gebruik

Een VW leasen voor particulier gebruik is voor veel mensen een prettige optie. Eigenlijk wil iedereen wel nieuw rijden, maar lang niet iedereen kan of wil een nieuwe auto kopen. Een Volkswagen leasen op particulier niveau is dan een uitstekende optie. Met VW lease voor de particulier kan iedereen een nieuwe auto rijden zonder een grote uitgave te doen. Als je gaat voor Volkswagen lease als particulier, dan betaal je een vast maandbedrag dat is vastgelegd in je leasecontract. Het enige dat je zelf nog betaalt is de brandstof. Hierdoor heb je met VW lease voor de particulier altijd een goed inzicht in je autokosten en je verbruikskosten.

 

Ervaringen met private lease van een Volkswagen

Al veel mensen genieten van de abonnementen van Volkswagen. De ervaring met private lease van de Volkswagen is meer dan goed. Een auto leasen op particulier niveau is voordelig, zeker bij de keuze voor een compact model. Let wel op, vaak is het extra voordelig wanneer je weinig kilometers per jaar rijdt. Je moet wel opletten dat je hier dan niet overheen gaat. Je kunt het VW-abonnement vergelijken met je telefoonabonnement, alles binnen je bundel is goedkoop en alles daarbuiten duurder. Zorg er dus voor je dat je altijd een realistisch abonnement hebt zodat je zeker weet dat je optimaal voordelig rijdt.

 

Vooral het voordelige en overzichtelijke karakter van het Volkswagen abonnement wordt als grootste pluspunt ervaren door mensen die een auto leasen voor particulier gebruik. De auto van dit merk is betrouwbaar op de weg, rijdt bijzonder comfortabel en biedt meer dan voldoende luxe, ongeacht het model en uitvoering. Uiteraard zijn er ook mensen die voor een auto leasen voor particulier gebruik een Volkswagen kiezen om de moderne uitstraling.

 

Volkswagen private lease deals

 

Als je interesse hebt in leaseauto van dit model voor privégebruik, dan wil je natuurlijk profiteren van scherpe maandtarieven. Het is vanzelfsprekend dat je voor de VW lease voor privé gebruik zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn. Je kan dan eens op zoek gaat naar aantrekkelijke private lease deals. Meerdere leasemaatschappijen bieden modellen van deze fabrikant regelmatig met een leuke korting aan. Wil je een abonnement met korting? Er zijn regelmatig aantrekkelijke kortingen en leuke acties te vinden die je zeker voordeel opleveren als jij wilt gaan voor VW-abonnement. Het voordeel van aanbiedingen is dat ze vaak zonder lange wachttijd beschikbaar zijn. Dat is fijn, want als je een nieuwe auto aanschaft wil je er het liefst niet te lang op hoeven wachten.

Comment