Volvo Private Lease

Volvo Private Lease

Wie kiest voor Volvo private lease kiest voor een lease auto van betrouwbare kwaliteit. De Zweedse autofabrikant staat al jaren bekend als één van de meest hoogwaardige automerken op de markt. Daarnaast is het design van de modellen natuurlijk ook interessant. Met Volvo private lease kan je alle kanten op als het gaat om de modellen. Als je interesse hebt in leaseauto van dit merk, dan kan je niet alleen een auto met uitsluitend een verbrandingsmotor kiezen. Onder de lease mogelijkheden is ook een plug-in hybride te vinden, ofwel een semi-elektrische auto.

Volvo Private Lease

Volvo

Volvo Private Lease  Private Lease

Wie kiest voor Volvo private lease kiest voor een leaseauto van betrouwbare kwaliteit. De Zweedse autofabrikant staat al jaren bekend als één van de meest hoogwaardige automerken op de markt. Daarnaast is het design van de modellen natuurlijk ook interessant. Met Volvo private lease kan je alle kanten op als het gaat om de modellen. Als je interesse hebt in een leaseauto van dit merk, dan kan je niet alleen een auto met uitsluitend een verbrandingsmotor kiezen. Onder de lease mogelijkheden is ook een plug-in hybride te vinden, ofwel een semi-elektrische auto.

 

De meest populaire Volvo privé lease modellen

Er zijn diverse privé lease modellen te vinden bij verschillende leasemaatschappijen, echter, veel modellen van dit merk worden uitsluitend beschikbaar gesteld aan zakelijke rijders. Toch zijn er ook zeker interessante Volvo privé lease modellen, speciaal voor particulieren die willen gaan leasen. De twee meest populaire privé lease modellen zijn de V40 en de V60. Natuurlijk zijn er meer lease mogelijkheden.

 

De Volvo V40 lease

Er bestaat een grote interesse in V40 lease. Dit heeft op de eerste plaats te maken met het kenmerkende uiterlijk van deze auto. Het gaat hier duidelijk om een nette en elegante auto die zichtbaar tot de selectie van dit merk behoort. Volvo V40 lease trekt vooral mensen met een gezin aan, maar er zijn ook zeker singles die voor een V40 gaan. Het is mogelijk om een dit model te leasen tegen een aantrekkelijke maandprijs, waarbij uiteraard alle kosten (behalve de brandstofkosten) zijn inbegrepen. Wil je deze auto rijden op leasecontract, dan is het wel aan te raden om goed te kijken naar de looptijd. Hier zijn namelijk verschillen in, en dit verschil zorgt ook voor een andere maandprijs voor private lease.

 

De looptijd van een Volvo V40 private lease

Wanneer je voorkeur uitgaat naar een V40 private lease, dan heb je de keuze uit diverse looptijden. Verreweg de meeste mensen kiezen ervoor om een private leasecontract aan te gaan voor de duur van twee of drie jaar. Deze looptijden zijn ook het meest gangbaar in de wereld van private lease. Bij diverse leasemaatschappijen is het wel mogelijk om een contract voor private lease van dit model aan te gaan voor een langere termijn. Daarnaast wordt er aan het einde van de looptijd van private lease van de deze auto ook regelmatig aangeboden om het contract tegen dezelfde prijs of een aantrekkelijker tarief nog met een jaar te verlengen. In de meeste gevallen is het niet mogelijk om met private lease een Volvo V40 te leasen voor een looptijd korter dan 24 maanden. Voor korte contracten kom je al snel bij shortlease terecht. Je betaalt dan een hoger maandbedrag en krijgt een kortere contractduur aangeboden.

 

De Volvo V60 hybrid lease

Je kan ook en Volvo V60 hybrid lease contract afsluiten. Dit is natuurlijk de ideale keuze voor iedereen die semi-elektrisch wil gaan rijden. Met de V60 hybrid lease ga je een auto besturen die tot 50 kilometer vol elektrisch kan rijden. Hierna neemt de verbrandingsmotor het over. Dit model wordt voor veel particulieren steeds interessanter. Dit is ook zeker te zien aan het aantal aanvragen. Hierin is een stijgende lijn te vinden, en dat is ook niet heel gek. We leven in een maatschappij waarin verduurzaming steeds belangrijker wordt, en ook aantrekkelijker wordt gemaakt. Mensen die een V60 leasen besparen natuurlijk aanzienlijk op de brandstofkosten.

 

Waarom een Volvo V60 leasen?

Een auto van het Zweedse merk leasen op particulier niveau is natuurlijk anders dan een Volvo leasen als zakelijke rijder. Voor de zakelijke bestuurder zijn er al meer elektrische auto’s voor lease beschikbaar dan voor particulieren. Een V60 leasen levert als grootste voordeel natuurlijk op dat je 50 kilometer vol elektrisch af kan leggen. Veel mensen kiezen er dan ook voor deze Volvo te om te genieten van de stille en comfortabele rijervaring. Een andere belangrijke reden om deze auto te leasen als particulier is wel de besparing op brandstofkosten. Deze Zweedse variant kan gewoon aan een stopcontact worden opgeladen. Goed voor het milieu en goed voor je bankrekening.

 

De kosten van private lease van een Volvo

Private lease van is financieel aantrekkelijk, zeker als je een betrouwbare en duurzame auto wilt rijden zonder hier een hoge aanschafprijs voor te betalen. De kosten van private lease van een auto zijn natuurlijk afhankelijk van het model van je keuze. Wil je relatief voordelig een Volvo leasen? Dan is de V40 zeker een goede optie, echter, je profiteert dan natuurlijk niet van de voordelen van semi-elektrisch rijden. Wil je een plug-in hybride Volvo leasen? Dan ben je toch wel iets duurder uit. De prijs van de V60 ligt maandelijks gemiddeld zo’n 220 euro hoger dan die van de Volvo V40. Toch, wanneer we alle belangrijke zaken in ogenschouw nemen, dan is een Volvo financieel zeker een aantrekkelijke optie.

 

De ervaringen met Volvo car lease

Heb jij interesse in Volvo car lease, ongeacht het model? Dan wil je natuurlijk wel weten wat de ervaringen van anderen zijn op het gebied van car lease van dit merk. Wij kunnen je hier uiteraard meer over vertellen. Als het gaat om privé lease van een Volvo, dan wordt vooral het financiële voordeel als erg positief ervaren. Een Volvo is relatief duur in aanschaf, en niet iedereen kan dit betalen, waardoor privé lease een uitstekende optie is. Bij privé lease van een Volvo wordt ook als aangenaam ervaren dat er meerdere modellen beschikbaar zijn en dat ook particulieren nu kunnen kiezen voor een semi-elektrische auto, ofwel een plug-in hybride.

 

De grootste voordelen van Volvo lease voor particulier

Als je voor Volvo lease voor particulier gebruik kiest, dan heb je altijd een goed inzicht in de autokosten. Dit is vaak toch lastiger als je een eigen auto hebt, vooral omdat je vaak geen goede inschatting kan maken van Apk-kosten en eventuele reparatie- en schadeherstelkosten. Ook de ruimte, de luxe en het comfort van een Volvo zorgt er natuurlijk voor dat de Zweedse fabrikant voor particulier gebruik erg populair is.

 

Volvo private lease deals

Zoek je aantrekkelijke en scherpe Volvo private lease deals? Dan zijn er regelmatig mooie opties voor je.

 

 

Comment